Neoderm AB - C12-15 alkil Benzoat-Kremlerde, Dudak Parlatıcılarında ve Diğer Kozmetiklerde Kullanılır (1/2 kg)
Son

Neoderm AB - C12-15 alkil Benzoat-Kremlerde, Dudak Parlatıcılarında ve Diğer Kozmetiklerde Kullanılır (1/2 kg)

₺ 89.97

Sipariş verilebilir

Neoderm AB İNCİ Adı : C12-15 alkil benzoat, doğal olarak oluşan bir benzoik asit esteridir ve Benzoik Asit ve ve C12-15 Alkollerinin reaksiyonundan oluşturulur.Benzoik asit, benzoin, kızılcık ve hindistancevizi yağında doğal olarak bulunan beyaz kristalli bir asittir.Hayvansal yağlar, bitkisel yağlar ve tereyağların hepsi esterdir ve en büyük fark esterlerin karışımının erime noktasıdır.Bu yağda çözünen hafif yumuşatıcı, şampuanlar, vücut yıkama ve vücut yağları dahil olmak üzere çeşitli ürünlerde kullanım için uygundur ve losyonların ve kremlerin daha az yağlı hissetmesine yardımcı olabilir.C12-15 alkil benzoat, cildi yumuşatmaya ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı olan inanılmaz bir yumuşatıcıdır.Bu ortak bileşen, yağ ve yağ benzeri bileşenlerde çözünür ve ürünlere hafif şartlandırıcı, ipeksi bir son verebilir.ALKİL BENZOAT C12-15 İÇİN KULLANIM alanları ŞUNLARI İÇERİR (ANCAK BUNLARLA sınırlı DEĞİLDİR) : Yüz kremleri Vücut Yıkamaları Yüz nemlendiricileri Temizleyiciler Dudak Parlatıcısı.

Karakterislikler ilan etmisti

İlgili ürünler